FÒRUM
stap

Fòrum del poble de Sant Andreu de Palomar

   !!--


Tornar al fòrum Respondre !!--CAMPO:subject--!  
Mensaje
Els pares de la noia demanen que no competeixi perquè és menor d'edat

Profundament agraïts pel suport popular que ha rebut la seva filla en la fase de selecció de candidats a Català de l'Any 2011, els pares d'Andrea Motis, cantant i instrumentalista de jazz, han sol·licitat que se l'exclogui de la llista de 10 finalistes a l'entendre que la proposta arriba en «una etapa inadequada de la seva vida». EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, que convoca el premi, i el programa Els Matins de TV-3, que col·labora en la iniciativa, entenen les raons expressades pels pares de la noia, que és menor d'edat, i per això han decidit respectar la voluntat paterna. D'aquesta manera, Andrea Motis, que amb només 15 anys té al davant una prometedora carrera, queda substituïda per Sopa de Cabra, el grup de rock que el 2011 va celebrar la seva gira de reunificació.

Els pares de Motis asseguren que la proposta els ha emocionat, pel suport popular que implica, però esperen que totes les persones que han votat la seva filla en el procés de selecció desitgin, com ells, que la jove tingui «una evolució tan natural» com fins ara. «Ho sentim per ells, però estem segurs que els més beneficiats de la decisió seran precisament els que l'han votat», afirmen.

Davant d'aquesta situació, la llista de finalistes que opten al Català de l'Any 2011, que s'entregarà el 22 de maig, experimenta un canvi. En lloc de Motis entra Sopa de Cabra, que inicialment s'havia quedat fora de la carrera per uns quants vots. Els fans de la banda, autora d'autèntics himnes com L'Empordà, poden votar a través del telèfon (905-44.60.40), web (www.cataladelany.com) i enviant un tuit amb el hashtag cataladelany, seguit de la paraula sopa, i d'una breu explicació de per què se la recolza. La resta de finalistes són l'aventurer Albert Bosch; els metges Josep Brugada i Eduard Gratacós; Muriel Casals, presidenta d'Òmnium; la regatista Anna Corbella; l'escriptor Albert Espinosa; la pilot de trial Laia Sanz; el periodista Joaquim Maria Puyal, i el Mag Lari.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 
Respostes (0)
  • » Sopa de Cabra relleva Motis com a finalista del Català de l'Any « - d'El Periodico - 17/04/2012 13:02


Respondre
Títol
Nom
e-mail

Missatge


    

Veure el meu missatge després d'insertar-lo.

Anar a FÒRUMS DE SANT ANDREU DE PALOMAR
Tornar