FÒRUM
stap

Fòrum del poble de Sant Andreu de Palomar

   !!--


Tornar al fòrum Respondre !!--CAMPO:subject--!  
Mensaje
Cita a declarar els comandaments de la urbana i els mossos la setmana vinent

XEl jutge que investiga les càrregues policíaques contra el moviment d'indignats a la plaça de Catalunya el 27 de maig passat ha citat a declarar com a encausats l'ex-tinent de batlle de Seguretat, Assumpta Escarp, i el director dels mossos, Manel Prat. També ha encausat dos comandaments del dispositiu: l'intendent de la regió metropolitana, Antoni Antolín, i el responsable de la brigada mòbil, David Bordas. Els encausats declararan la setmana vinent al jutjat d'instrucció número 4 de Barcelona.

A conseqüència de l'escomesa de la policia contra els qui protestaven pel desallotjament de la plaça hi hagué un centenar de ferits.

La querella contra els comandaments de la policia fou presentada per la comissió penal de l'acampada de Barcelona. També van denunciar el conseller d'Interior, Felip Puig, però en aquest cas, com que és aforat, la investigació, l'hauria de fer el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La querella demana l'encausament de tots per onze delictes i faltes: prohibició i dissolució d'una reunió pacífica, detenció il·legal, coaccions, amenaces, atemptat a la integritat moral, vexacions, prevaricació, lesions, danys, apropiació indeguda i furt.http://www.vilaweb.cat/noticia/3970191/20120111/jutge-encausa-assumpta-escarp-manel-prat-carregues-policiaques-lacampada-barcelona.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 
Respostes (0)
  • » El jutge encausa Assumpta Escarp i Manel Prat per les càrregues policíaques en l'acampada de Barcelona « - de VilaWeb - 11/01/2012 19:34


Respondre
Títol
Nom
e-mail

Missatge


    

Veure el meu missatge després d'insertar-lo.

Anar a FÒRUMS DE SANT ANDREU DE PALOMAR
Tornar