FÒRUM
stap

Fòrum del poble de Sant Andreu de Palomar

   !!--


Tornar al fòrum Respondre !!--CAMPO:subject--!  
Mensaje
casaldespertaferro

El detingut és Jose Miguel Esteban Lupiañez, un ciutadà amb discapacitat física que ha estat detingut a la vorera del carrer Roselló, entre els carrers Entença i Vilamarí de Barcelona. Mentre circulava en la cadira de rodes, una furgoneta de la Brigada Mòbil ha maniobrat, ha pujat a la vorera i s'ha situat darrera Esteban Lupiañez. Pocs minuts després, un agent antiavalot -sotsinspector de les ARRO- ha baixat de la furgoneta i ha intentat moure la cadira de rodes cap a la calçada. La cadira, mecanitzada, ho ha impedit. En aquell moment, l'agent se l'ha endut en sentit contrari, cap a la paret de darrera. Finalment l'han agafat a pes i l'ha introduït a dins del furgó antiavalot, sense cadira.

La cadira que ha quedat abandonada al mig del carrer, i per sort a estat portada per altres manifestants a comissaria, ja que sinó l'haguèssin robada gràcies a la "brillant" acció de la policia regional.

A més es dona el cas, que la parella del detingut també es troba incapacitada al seu domicili, i es demana ajuda per a evitar que quedi desamparada mentre Esteban Lupiañez romangui detingut o que se l'hi apliqui l'Habeas Corpus.

L'arbitrarietat de la detenció i la manca d'infromació sobre els motius d'aquesta, se sumen a la llarguíssima cua de detencions, algunes polítiques, que CiU està fent per a desarticular l'oposició a les privatitzacions, que enriqueixen les empreses privades que ells mateixos dirigeixen.

Podeu llegir més informació sobre les moltes detencions i sobre els fets de Esteban Lupiañez a Llibertat.cathttp://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/218850                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 
Respostes (0)

Respondre
Títol
Nom
e-mail

Missatge


    

Veure el meu missatge després d'insertar-lo.

Anar a FÒRUMS DE SANT ANDREU DE PALOMAR
Tornar